Betalen met Visa creditcard

via: PayPal is al meer dan een decennium marktleider in online betalingen wereldwijd. Via PayPal kun je eenvoudig met je Visa creditcard betalen. Je hoeft zelfs geen PayPal account aan te maken.
    EENVOUDIG MET VISA BETALEN VIA PAYPAL!

 

VISA BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Wil je met een Visa creditcard betalen? Dan zou je via PayPal kunnen betalen. Het is niet nodig om een PayPal account te openen.

Kies [PayPal] als betaalmethode bij het afrekenen in onze webwinkel. Vanwege de kosten van deze betaalmethode zijn wij genoodzaakt om een toeslag van 4% in rekening te brengen.

Nadat je PayPal als betaalmethode hebt geselecteerd en de bestelling hebt bevestigd, kom je op de beveiligde PayPal-pagina. Kies hier de 2e optie > Geen PayPal rekening? en vervolgens kun je met je Visa card betalen, zonder dat je een PayPal account hoeft aan te maken.

 

Pluspunten Visa via PayPal:

1) Je hoeft geen PayPal account aan te maken. Wanneer je geen account hebt, kun je als gast inloggen en direct betalen met je creditcard. Kies hiervoor op de beveiligde PayPal website de optie: > Geen PayPal-rekening.

2) Altijd veilig kopen. Als koper ben je extra verzekerd.

 

Minpunten Visa via PayPal:

1) Wij berekenen een deel van de kosten die gepaard gaan met een betaling met Visa door aan onze klanten die voor deze betaalmethode kiezen. Dit komt neer op een toeslag van 4% over de verkoopprijs van de producten.

 

Meer informatie over PayPal vind je hier en meer informatie over Visa kun je hier lezen.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Sisow Payment Innovations of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023