VISA

Eenvoudig met je Visa creditcard betalen via PayPal.

Visa Card betaalmethode

Bij ons kun je afrekenen met je Visa creditcard via PayPal. PayPal is al meer dan twee decennia marktleider in online betalingen wereldwijd. Via PayPal kun je eenvoudig met je Visa creditcard betalen. Je hoeft zelfs geen PayPal account aan te maken.

BETALEN MET VISA

Wil je met een Visa creditcard betalen? Dan zou je via PayPal kunnen betalen. Het is niet nodig om een PayPal account te openen. Kies PayPal als betaalmethode bij het afrekenen in onze webwinkel. Nadat je PayPal als betaalmethode hebt geselecteerd, kom je op de beveiligde PayPal-pagina. Kies hier de tweede optie > Betalen met creditcard. Vervolgens geef je in het scherm “betalen als gast” je e-mailadres op. Daarna kun je met je Visa card betalen, zonder dat je een PayPal account hoeft aan te maken.
Vanwege de kosten van deze betaalmethode zijn wij genoodzaakt om een toeslag van 4% in rekening te brengen. Wij doen dit omdat wij onze verkoopprijzen zo scherp mogelijk willen houden.

Kenmerken

  1. Je hoeft geen PayPal account aan te maken. Wanneer je geen account hebt, kan je direct betalen met je creditcard. Kies hiervoor op de beveiligde PayPal website de tweede optie “betalen met je creditcard”.
  2. Bij betalingen met je Visa card ben je altijd extra verzekerd.
  3. Wij berekenen een deel van de kosten die gepaard gaan met een betaling met een Visa card door aan onze klanten. Dit komt neer op een toeslag van 4% over de verkoopprijs van de producten.
  4. Betaling is direct voldaan, zodat we meteen met je bestelling aan de slag kunnen.

Meer informatie over PayPal vind je hier en meer informatie over Visa kun je hier lezen.

Veiligheid

Tijdens het betalen met PayPal wordt de verbinding tussen onze klanten en PayPal goed afgeschermd. PayPal maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra “s” staat voor secure, of wel beveiligd.

Privacy

Wij maken gebruik van strikte procedures met betrekking tot veiligheid en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons privacybeleid.

Playmobil History
Flying Glider